Robert and Beverly Lewis Integrative Science Building, Eugene, Oregon

From Archiplanet

Jump to: navigation, search
Robert and Beverly Lewis Integrative Science Building
Designer THA Architecture, Portland, Oregon, USA
Location Eugene, Oregon, USA
Date August 2010 to October 2012
Building Type School and Academic
Climate Mild Temperate
Context Campus Context
Architectural Style Modern
Builder Lease Crutcher Lewis
Street Address 1440 Franklin Blvd. Eugene, OR Walk Score
Notes

Contents


Images

9C5A0283.JPG

Discussion

Building Details
Client University of Oregon
Cost $65 Million
Annual Building Energy Use
per Unit Area
Facility uses about 58 percent less energy than conventionally designed buildings of similar size and function. kWh/m2/year
Area 103,000 square feet (9,570 square meters)
Stories 4





Maps

Other Resources

References

External Links


Personal tools